De Kik naar het Paard van Troje

Ticketmaster

paard van troje‘Luistert u nog mee, we waren op tv, een heel jaar lang.’ Het is de openingszin van The Kik op het nieuwe album ‘2’. De band stond vorig jaar inderdaad iedere week bij De Wereld Draait Door als huisband en vergrootte daarmee zijn populariteit aanzienlijk. Met een nieuw plaatje is het dan ook tijd voor een tour langs de podia en langs Paard van Troje.

The Kik heeft zich laten inspireren door de biet, de sixties, The Beatles en The Kinks. In tegenstelling tot het vorige album, heeft The Kik dit keer alle liedjes zelf van begin tot eind geschreven. Dave von Raven en consorten spelen op hilarische wijze met de Nederlandse taal en weten dit te verpakken in catchy liedjes die een glimlach op gezichten en swing in de heupen tovert.

In 2012 verkocht de band zonder moeite de kleine zaal uit. Het werd een daverend Nederbiet-feest, waar nog lang over nagepraat werd. The Kik staat met het nieuwe materiaal, waaronder hitsingle ‘Toen Was Geluk Nog Heel Gewoon’ nu al in de startblokken om de show van destijds te overtreffen.

Support-act is The Black Marble Selection. Deze Tilburgse formatie van zes muzikaal ongeschoolde vrienden deelt een passie voor sixtiesmuziek en hoopt een nieuw elan aan de sixtiessound te geven. Afgelopen maart zette de band de eerste stap met de release van hun zelfgetitelde EP. Na optredens bij DWDD en festival Mundial is het hoog tijd om Den Haag kennis te laten maken met de band.

ZATERDAG 18 OKTOBER
THE KIK
LOCATIE PAARD VAN TROJE, KLEINE ZAAL
ZAAL OPEN 19:30U
AANVANG 20:00U

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek