DeWolff naar Underground, Lelystad

Ticketmaster

undergroundDeWolff neemt je mee naar de jaren ’60 en ’70 van The Doors, Neil Young en Led Zeppelin. Geen LSD nodig, want gebroeders Pablo en Luka van de Poel en Robin Piso krijgen je met een hammondorgel, een drumstel en een gitaar in hogere sferen. En dat werd ook opgemerkt door de grote der aarden. Want na succes albums Strange Fruits and Undiscovered Plants, Orchards/Lupine en DeWolff IV doken de heren de studio in met Grammy winnaar Mark Neill (Brother, Black Keys) om hun nieuwe album Grand Southern Electric op te nemen.

Op 29 november staat de band in Underground in Lelystad. De zaal gaat open op 20.30 uur, aanvang van het concert is 21.00 uur. Kaarten voor DeWolff zijn te koop bij FlevoMeer Bibliotheek en via de site van Underground.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek