Schouwburg Almere maakt programma nieuw theaterseizoen bekend

Ticketmaster

Op vrijdag 9 mei maakt Schouwburg Almere het programma voor het nieuwe theaterseizoen bekend. Vanaf 10.00 uur zullen alle voorstellingen en concerten op de website te bekijken zijn. De nieuwe seizoensbrochure is vanaf woensdag 14 mei verkrijgbaar in Schouwburg Almere en op diverse locaties in de stad.

Highlights uit seizoen 2014-2015
Het programma van 2014-2015 biedt weer voor elk wat wils. Zo is er de spetterende musical Dreamgirls met o.a. Berget Lewis, brengt Guido Weijers zijn oudejaarsconference, komt er een nieuwe editie van De Verleiders met o.a. Leopold Witte en Pierre Bokma, weet Isabelle Beernaert ons te ontroeren met een nieuwe dansvoorstelling en gaat het dak eraf bij Miss Montreal en Alain Clark. Bekijk het volledige programma vanaf vrijdag 9 mei om 10.00 uur op hun website.

De kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen begin zaterdag 24 mei. Wie meteen op deze dag wil bestellen, kan een persoonlijk tijdslot opvragen via de website van maandag 12 tot en met maandag 19 mei 2014. Op die manier kunnen ze de drukte op de website in goede banen leiden. Wie geen persoonlijk tijdslot heeft aangevraagd, kan op zondag 25 mei om 10.00 uur kaarten bestellen via onze website en via de ticketshop. Alle informatie over de start van de kaartverkoop is te vinden op www.schouwburgalmere.nl/nieuweseizoen.

Ook Jochem Myjer terug in Schouwburg Almere
In het nieuwe seizoen komt ook Jochem Myjer terug met zijn voorstelling Even Geduld AUB. En wel van dinsdag 17 tot en met donderdag 19 februari 2015. De verkoop van deze voorstellingen start op zaterdag 20 september 2014 aan de balie van de ticketshop.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek