Electric Six naar De Oosterpoort

Ticketmaster

OosterpoortVorig jaar stond Electric Six in een uitverkochte Kleine Zaal en de band uit Detroit komt terug naar Groningen. De band mixt ongeveer evenveel genres door elkaar als dat ze bandleden hebben. Metal, disco, new wave, garage en punk; het kan allemaal voorbij komen in de nummers van Electric Six. Maar in alle gevallen geldt dat de muziek uiterst dansbaar is.

In 2003 beleefden de heren uit Detroit hun doorbraak met de singles ‘Danger! High Voltage’, ‘Gay Bar’ en het album ‘Fire’. Aangekomen in 2014 is de band tien studioalbums verder; de meest recente plaat ‘Mustang’ verscheen in oktober 2013. Daarvoor verschenen er zowel een livealbum (‘Absolute Pleasure’) als een live DVD (‘Absolute Treasure’). Volgens Electric Six is een livealbum namelijk hét summum voor een band: het is een teken van onsterfelijkheid. Met dit credo wordt dit ongetwijfeld weer een feest van formaat!

Zaterdag 22 november, 20.00 uur
Voorverkoop reeds gestart

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek