Celtic Woman op 16 november met “The Emerald Tour” naar Carré

Ticketmaster

carreHet Ierse muziekfenomeen Celtic Woman zal op 16 november een show geven in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Sinds 2005 weet Celtic Woman over de hele wereld harten te stelen met muziek die feilloos beweegt tussen Ierse klassiekers, hedendaagse covers en eigen composities. Daarbij put ze uit de rijke muziekhistorie die Ierland te bieden heeft. Inmiddels heeft dit collectief al meer dan 8 miljoen albums en DVD’s verkocht, en hun shows staan bekend als adembenemende spektakels.

In Carré zal Celtic Woman hun nieuwe show The Emerald Tour presenteren, dat een lust voor het oog en oor is. Het viertal -3 vocalistes en 1 violiste- wordt bijgestaan door een uitgebreide band en het Aontas Choir en staat onder leiding van de voor een Emmy genomineerde producer David Downes, bekend van Riverdance. Tijdens The Emerald Tour zullen uiteraard hun bekende composities voorbij komen, zoals Mo Ghile Mear, Dulaman, Nil Se’n La, Danny Boy, The Call, Amazing Grace en You Raise Me Up.

Celtic Woman – The Emerald Tour
Zondag 16 november 2014, Carré – Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur
Kaartverkoop start donderdag 15 mei om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek