Eefje de Visser naar de Stadsschouwburg Groningen

Ticketmaster

stadsschouwburg GroningenSinger-songwriter Eefje de Visser liet op haar debuutalbum ‘De Koek’ een nieuw geluid horen in de Nederlandstalige popmuziek; verrassende, licht melancholische liedjes met verleidelijke ritmes en ijzersterke teksten. In 2013 verscheen opvolger ‘Het Is’, even mooi, even dromerig, maar volgens de dames en heren beroepsluisteraars ook stemmiger, soberder en persoonlijker. In het theaterconcert ‘Waterwereldsteden’ gaat Eefje net als op ‘Het is’ op zoek naar een warm en ruimtelijk geluid.

Met vier multi-instrumentalisten speelt ze liedjes waarin ze folky samenzang combineert met dromerige synthpop en waarin teksten en melodieën volgens de welbekende Eefje-logica in elkaar vervlochten zijn.

Zaterdag 11 oktober, 20.15 uur
Stadsschouwburg Groningen
Kaartverkoop start zaterdag 17 mei

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek