Paceshifters releasen nieuwe cd in Hedon

Ticketmaster

hedonEen Noise Rock trio dat zich niets aantrekt van lijstjes, bankrekeningen of de laatste trends. Paceshifters chargeert het huidige muzieklandschap met een flinke dosis energie, overstuurde gitaren, loeiharde drums en scheurende bas. Daar bovenop de rauwe vocalen die de frustratie van zich af schreeuwen. Gruizige Rock, made in Holland, maar geworteld in de Amerikaanse Rockvloedgolf van de jaren 90.

Wie ze de afgelopen vijf jaar aan het werk heeft gezien, kan erover meepraten. Tijdens één van de vele optredens in kroegen en zalen. Of als support–act voor bands als Deep Purple, 3 Doors Down, Triggerfinger en Therapy?, in een dampende en stampende tent op Groezrock of Zwarte Cross of als toetje bij Queens of the Stone Age.

Het derde album Breach verschijnt eind augustus via Goomah Music/Excelsior/V2. Het trio kan eigenlijk niet wachten om de plaat ‘los te laten’ maar trekt deze zomer eerst langs o.a. de festivals Paaspop, BUMA Rocks, PINKPOP en Zwarte Cross voordat ze haar album in het najaar in de Nederlandse clubs zal presenteren.

Datum: vrijdag 26 september 2014
Aanvang: 20:00
Zaal open: 19:00
Locatie: Grote Zaal Hedon

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek