Chef’Special ‘Deluxe’ naar 031

Ticketmaster

De Haarlemse formatie Chef’Special komt naar 013. In een zogenaamde ‘Deluxe’-bezetting spelen de heren op vrijdag 10 oktober in Tilburg. Het tweede album ‘Passing Through’ dat in februari is verschenen kwam direct op de eerste plek in de albumlijst binnen. De voorverkoop is per direct gestart via 013.nl.

Met een mix van pop, funk, hiphop en reggae heeft Chef’Special het Nederlands publiek de afgelopen jaren stukje bij beetje veroverd. Uit al die genres pakken de heren uit Haarlem de meest aansprekende ingrediënten en de resulterende muzikale melting pot is origineel en vooral bijzonder pakkend te noemen. Een en ander is goed te horen op ‘One For The Mrs.’, de eerste langspeler die in 2011 verschijnt.

Dat debuut slaat goed aan. Chef’Special vormt een seizoen lang de huisband van televisieprogramma De Wereld Draait Door en bouwt bovendien een uitstekende livereputatie op door vele shows op festivals en in clubs. De groep vertrekt vervolgens naar Brooklyn, New York om daar het tweede album op te nemen. Het resultaat ‘Passing Through’ blijkt een absolute voltreffer. Niet alleen creatief, maar ook commercieel, want de schijf komt vanuit het niets op de eerste plek in de albumlijst binnen.

De releaseshow in Paradiso verkoopt in razendsnel tempo uit en ook in de rest van Nederland trekt Chef’Special volle zalen. Deze zomer richt de groep zich op de festivals, maar in het najaar doen de heren een handvol bijzondere liveshows onder de naam Chef’Special Deluxe. Dat betekent dat het vijftal voor deze optredens een handvol speciale gasten meeneemt om de toch al spetterende shows naar een nóg hoger niveau te tillen.

Vrijdag 10 oktober 2014
aanvang 20:30
zaal open 19:30
Voorverkoop per direct gestart

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek