Navarone naar Bibelot

Ticketmaster

BibelotNavarone weet in recordtempo rockminnend Nederland voor zich te winnen. De Nijmeegse/Amsterdamse band bracht in september 2012 in eigen beheer het debuutalbum ‘A Darker Shade Of White’ uit. Nu komen ze met een nieuwe plaat. Of Navarone met dit nieuwe album ‘Vim and Vigor’ de draad oppakt van het zo bejubelde debuut? Nee, absoluut niet. Met ‘Darker Shade Of White’ zette de mannen iedereen op het verkeerde been. Vim and Vigor is niet een stapje voorwaarts. Nee, met Zevenmijlslaarzen neemt Navarone afstand van het debuut. Vanaf de openingssong ‘Time’ is het raak. Lange, avontuurlijke stukken vol ritmewisselingen, geweldige solo’s en verrassende arrangementen overdonderen meteen. ‘‘Vim and Vigor’ klinkt als een toverbal. Telkens komt er iets nieuws en verrassends naar voren.” Aldus drummer Robin Assen. Navarone is klaar voor Nederland en de rest van de wereld. Laat daar geen misverstand over bestaan!

DATUM: 08 november
ZAAL OPEN: 20:00 UUR
AANVANG: 21:00 UUR

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek