VOF de Kunst met kinderconcert naar Underground

Ticketmaster

undergroundVOF de Kunst is opgericht in 1983. Meteen in dat jaar staat de band binnen vier weken nummer 1 in de hitlijsten met ‘Suzanne‘. Enkele jaren later wordt dit succes nog eens dunnetjes over gedaan met ‘Eén kopje koffie‘. Vandaag de dag maken de muzikanten van VOF de Kunst nog steeds vrolijke popmuziek, alleen nu speciaal voor kinderen.

Wat aanvankelijk lijkt op een vriendelijk bedoeld, eenmalig eerbetoon van VOF de Kunst aan het prachtige oeuvre van Annie M.G. Schmidt, leidt tot een reeks zeer succesvolle kindercd’s. Unieke kinderliedjes worden door de band in een eigentijds jasje gestoken en vastgelegd op o.a. de cd’s ‘Dikkertje Dap‘ (3x platina) en ‘De Lapjeskat‘. VOF de Kunst speelt drie seizoenen lang mee in Sesamstraat, met als logisch gevolg de cd ‘Liedjes uit Sesamstraat‘.

1 Maart 2015
Underground, Lelystad
Zaal open 15:15 UUR
Aanvang 16:00 UUR

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek