Ane Brun naar De Oosterpoort

Ticketmaster

Groningen-OosterpoortDe Noorse singer-songwriter Ane Brun (1976) was al te zien op Eurosonic, Lowlands en TakeRoot en op donderdag 27 november komt ze weer naar Groningen. Met haar warme stem brengt ze breekbare, akoestische liedjes, die neigen naar Americana, bluespop en alternatieve country.

Op haar laatste studioalbum ‘It All Starts With One’ (2011) was een kleine koerswijziging te bespeuren. De gitaar maakte voor een groot deel plaats voor piano en drums, waardoor er nog meer ruimte is voor Ane’s geweldige stem. In 2013 verscheen ‘Songs – 2003 to 2013’, een compilatie van haar mooiste liedjes, covers en onuitgebracht werk.

Donderdag 27 november, 20.00 uur
De Oosterpoort, Grote Zaal
Kaartverkoop is gestart

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek