‘De Nieuwe Wildernis’ met het Metropole Orkest naar De Oosterpoort

Ticketmaster

Groningen-OosterpoortMet bijna 700.000 bioscoopbezoekers is ‘De Nieuwe Wildernis’ de succesvolste Nederlandse natuurfilm ooit. Twee jaar lang volgde een aantal filmteams in natuurgebied Oostvaardersplassen de vossen, ganzen, ijsvogels, herten en de grootste kudde wilde paarden van Europa. Tijdens dit concert speelt het Metropole Orkest de door Bob Zimmerman gecomponeerde soundtrack, terwijl achter het orkest de film getoond wordt. Het beeld versterkt het muzikale spektakel, de muziek op zijn beurt de visuele kracht van de indrukwekkende natuurbeelden.

Dirigent: Maurice Luttikhuis
Dinsdag 14 oktober, 20.30 uur
De Oosterpoort, Grote Zaal
Voorverkoop is gestart

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek