George Ezra naar De Oosterpoort

Ticketmaster

Groningen-OosterpoortMet het volwassen stemgeluid dat hij heeft, zou je niet verwachten dat George Ezra nog maar net de 20 gepasseerd is. Deze talentvolle singer-songwriter werd dan ook al rond zijn 17e levensjaar getekend door Columbia Records. Hierna is zijn bijbaan in de lokale snoepjesfabriek even op een laag pitje gezet en ging het met zijn muzikale carrière als een speer. Zo stond hij op het Glastonbury festival en dit jaar op Eurosonic Noorderslag. Ook op de radio wordt zijn single ‘Budapest’ regelmatig gedraaid. Op het podium heeft George Ezra genoeg aan een gitaar en zijn prachtige warme vocalen om de zaal geboeid te houden. Er valt met zekerheid te zeggen dat dit jonge talent nog veel voor ons in petto heeft!

Zondag 30 november, 20.00 uur
De Oosterpoort, Kleine Zaal
Kaartverkoop start vrijdag 30 mei

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek