LAMB naar De Oosterpoort

Ticketmaster

Groningen-OosterpoortDe Britse band LAMB werd in 1994 opgericht en heeft zich sindsdien bewezen als een vooraanstaande naam binnen het triphop genre. In de muziek van LAMB komen tevens flarden van jazz, jungle, drum ‘n’ bass en downtempo voor. Vorig jaar stond de band nog op het Cross-linx festival i.s.m. Amsterdam Sinfonietta en op 25 november komen Andrew Barlow en Louise Rhodes naar de Kleine Zaal voor een eigen concert.

LAMB brak door met de debuutsingle ‘Cotton Wool’ (1996) en scoorde daarna nog hits met nummers als ‘Gabriel’ en ‘Gorecki’ (geïnspireerd door de 3e symfonie van de Poolse componist Henryk Górecki). Barlow en Rhodes werken ook aan hun soloprojecten, maar komen om de paar jaar samen voor een LAMB album, zoals ‘5’ uit 2011. Momenteel zitten ze in studio om hun zesde album ‘Backspace Unwind’ af te ronden.

Dinsdag 25 november, 20.00 uur, voorverkoop is al gestart.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek