Max Raabe & Palast Orchester naar De Oosterpoort

Ticketmaster

Groningen-OosterpoortGekleed in rokkostuums, de gebrylcreamde haren keurig achterover gekamd en met een vette knipoog blazen Max Raabe en zijn Palast Orchester de dagen van de Duitse dans- en filmmuziek uit de jaren twintig en dertig nieuw leven in. ‘Eine Nacht in Berlin’ dus. En als übercoole Max het echt op zijn heupen krijgt, gooit hij er een paar in jaren dertig stijl vermomde covers van bekende pop songs tegenaan; zijn versie van Britney Spears’ hit ‘Oops, I did it again’ is veelgeroemd.

Het Duitse ensemble is een wereldwijde sensatie en dat is niet zo gek: hier wordt een mens heel erg vrolijk van. Net als de voorgaande optredens in Nederland, belooft ook de nieuwe show ‘Eine Nacht in Berlin’ een bijzondere avond met een geweldig orkest, betoverende melodieën en aanstekelijke humor te worden. Laat u meeslepen naar het bruisende Berlijnse nachtleven van de vorige eeuw.

Zaterdag 4 oktober, 20.00 uur
De Oosterpoort, Grote Zaal
Kaartverkoop is reeds gestart

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek