Spaanse Rijschool: Scapino Ballet in voorprogramma met “Pearl” in Ziggo Dome

Ticketmaster

ZiggoDomeHet Scapino Ballet verzorgt op zaterdag 29 en zondag 30 november het voorprogramma van de Spaanse Rijschool. De barokvoorstelling ‘PEARL’ onder choreografie van Ed Wubbe wordt in een aangepaste versie op het zand van de piste in de Ziggo Dome uitgevoerd.

Pearl ademt de rijke, theatrale sfeer van de Barok en is gemaakt met de vaart en dynamiek van nu. Romantiek, pracht en praal, verleiding maar ook decadentie en verval zijn de elementen waarmee Wubbe en zijn volledige groep dansers ‘Pearl’ tot leven laat komen.

Met het toevoegen van Pearl aan de show van de Spaanse Rijschool bewerkstelligt Mojo Special Events een bijzondere samenwerking tussen twee culturele partijen. Het Nederlandse topensemble van Scapino Ballet Rotterdam wordt geroemd om de hoge kwaliteit van de uitvoeringen en onderscheidt zich met een eigen genre van danstheater en artistiek entertainment.

Met uitverkochte tournees is ‘Pearl’ van choreograaf Ed Wubbe (Prijs van Verdienste) één van de grootste danstheaterhits. Op wervelende muziek van Vivaldi, met de spectaculaire kostuums en dansers als Bonnie Doets (Gouden Zwaan Winnares) is ‘Pearl’ een lust voor het oog dat zich af zou kunnen spelen aan een eigentijds hof van Venetië.

Het is een unieke uitdaging voor Ed Wubbe, die nog nooit eerder een ballet samenstelde voor een zaal zo groot als de Ziggo Dome. En de uitdaging wordt nog groter; de ambitie van Wubbe is om de statige Lipizzaner paarden een (bescheiden) rol te laten spelen in het oogstrelende voorprogramma.
Met een speciaal voor de Spaanse Rijschool ontworpen inrichting van de Ziggo Dome, Anky van Grunsven als host en met de nu aangekondigde toevoeging van het Scapino Ballet aan de show, zijn de november uitvoeringen van de Spaanse Rijschool een unieke culturele beleving en onvergetelijke avond of middag uit!

Zaterdag 29 november     20:00
Zondag 30 november    15:00

Ziggo Dome – Amsterdam
Entree: vanaf € 39,- (kinderen tot 12 jaar profiteren van € 10,- korting) – exclusief servicekosten
VIP Arrangementen: VIP Loge, VIP loge incl. diner (zaterdag), VIP Loge incl. brunch (zondag).

Meer informatie en kaartverkoop via www.srs-live.nl of via www.ticketmaster.nl en 0900-300 1250 (45cpm)

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek