Strand of Oaks naar Merleyn

Ticketmaster

merleynTim Showalter is met zijn Strand Of Oaks constant op zoek naar nieuwe grenzen. Op zijn debuutalbum ‘Leave Ruin’ (2009) prijkten met name kale americana- en folkliedjes. Opvolger ‘Pope Killdragon’ (2010) was vooral gitzwart om vervolgens met de ‘Dark Shores’ (2012) weer een gitaarplaat te maken. De rode draad in de muziek van Strand of Oaks lijkt een eenzame man een gebroken hart, terugkijkend op zijn ex-geliefde. Donker is het nog steeds maar tevens ontwapenend en bijzonder. Folk met invloeden van americana en een verzameling van 70/80/90′ rock. In juni komt zijn nieuwe langspeler ‘Heal’ uit via Dead Oceans. Hij toerde de afgelopen jaren samen met o.a. Tallest Man On Earth, Phosphorescent en Damien Jurado, 8 oktober op eigen kracht in Merleyn.

08 oktober
Merleyn
Open:21:00
Start:22:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek