DJ Tin Wish Tin + Johnny Smoke + DJ Nemon + Funk-a-Flex + Maarten W + Slowpoke + Alain Féner + Lenny + @-chill-e

Ticketmaster

Doornroosje neemt afscheid van haar pand aan de Groenewoudseweg 322. Om die reden zal er na afloop van het concert van Les Claypool’ Duo De Twang, een avond worden gepresenteerd waarin we nog één keer met zijn allen een feest vieren met een aantal DJ’s die door de jaren heen een rol hebben aan de Groenewouseweg.

Tin Wish Tin, Johnny Smoke, Nemon, Funk-a-Flex, Maarten W, Slowpoke, Alain Féner, Lenny en @-chill-e zullen nog één keer de grote én kleine zaal omtoveren tot een kolkende dansvloer. Samen met vele anderen hebben ze de Groenewoudseweg al vaker op z’n kop gezet en vanavond doen ze dat voor een laatste keer. Een ultieme gelegenheid om nog een keer te komen dansen, biertjes te drinken en elkaar te ontmoeten op een eclectisch feestje.

De voorverkoop is gestart

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek