Moss (+ support: Alamo Race Track) naar De Oosterpoort

Ticketmaster

OosterpoortIn februari verscheen het vierde album van Moss, ‘We Both Know The Rest Is Noise’. Het is een spannende, avontuurlijke popplaat geworden die in vergelijking met voorganger ‘Ornaments’ een nieuw hervonden optimisme laat horen.

De afgelopen jaren speelde Moss op grote festivals als Pinkpop, Lowlands, De Wereld Draait Buiten en Paaspop. Dan besluit bassist Jasper Verhulst om er mee te stoppen. Die vacature is ondertussen ingevuld door Koen van de Wardt, die tevens zorgt voor een nieuw elan in de band. Nu is Moss weer helemaal klaar om het clubcircuit in te duiken met een prachtige nieuwe plaat op zak.

Support: Alamo Race Track
Deze alternatieve rockband uit Amsterdam laat al jaren zien dat ze veel in haar mars heeft. De band is sinds 2003 actief en bracht drie albums uit, waarvan ‘Unicorn Loves Deer’ (2011) de meest recente is. Alamo Race Track speelde al op festivals als Noorderslag en Lowlands en maakte de laatste jaren furore met de succesvolle theatervoorstelling ‘How Long is Now’ van Conny Janssen Danst en de internationaal gevierde voorstelling ‘Lebensraum’ van Jakop Ahlbom.

Donderdag 6 november, 20.00 uur
De Oosterpoort, Kleine Zaal
€ 15,- (excl. servicekosten)

Kaartverkoop: kassa De Oosterpoort, Trompsingel 27 (ma t/m za: 12.00-18.00 uur) & de-oosterpoort.nl

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek