Paul de Munnik naar De Oosterpoort Groningen

Ticketmaster

OosterpoortPaul de Munnik geeft een eerbetoon aan Neil Diamond en wordt begeleid door een unieke band van de top van Nederland onder de bezielende leiding van Prof Nomad a.k.a. Bartel Bartels met muzikanten die o.a. spelen bij Van Dik Hout, Anouk, Guus Meeuwis en Doe Maar.

Neil Diamond heeft meer dan 130 miljoen albums verkocht als singer-songwriter met legendarische nummers; ‘Red Red Wine’, ‘Girl You’ll be a Woman Soon’, ‘I’m a Believer’, ‘I am…I said’, ‘Sweet Caroline’, ‘Song Sung Blue’, ‘September Morn’, ‘Solitary Man …’

Veel van zijn songs werden in films gebruikt (Pulp Fiction en Shrek) en door de grootste artiesten gespeeld; Elvis Presley, Frank Sinatra, Julio Iglesias, UB 40, Johnny Cash, Cliff Richard, Urge Overkill, Harry Belafonte, Deep Purple, Albert Lee, The Monkees…
En dit najaar door Paul de Munnik!

Donderdag 25 september, 20.30 uur
De Oosterpoort, Kleine Zaal
€ 20,- (excl. servicekosten en/of transactiekosten)

Kaartverkoop start zaterdag 7 juni via de website (10.00 uur) & de kassa (12.00 uur) van De Oosterpoort (Trompsingel 27).

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek