Slayer met Gojira naar 013 Tilburg

Ticketmaster

013 tilburgSLAYEEEER! Eindelijk mag de metalkreet weer eens ten gehore gebracht worden tussen nummers door, want donderdag 3 juli komt Slayer met Gojira naar 013! Er zijn nauwelijks bands in het genre te noemen die al zo ontzettend lang zo’n onvoorwaardelijke populariteit genieten als Slayer. Het viertal behoort tot de medegrondleggers van de thrash metal en met album ‘Reign In Blood’ (1986) heeft men zelfs dé definitieve en klassieke thrashplaat gemaakt. De Amerikanen komen dit keer niet alleen. Want ze worden tijdens deze co-headline tour vergezelt door de Franse gigant Gojira. Gojira staat bekend als één van de allerstrakste metalbands die er momenteel rondloopt! Tickets zijn vanaf nu in de voorverkoop.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek