Jett Rebel naar de Effenaar

Ticketmaster

EffenaarJett Rebel is smoking hot. Na zijn kleine zaal show van 17 mei, waarin hij al liet zien dat muziek maken hem in het bloed, vingers en koppie zit, komt hij vanavond terug naar de grote zaal. Op Pinkpop zette hij afgelopen weekend de boel compleet op z’n kop en sleurde ook nog meesterbassist Larry Graham het podium op. Jett speelde de nummers van zijn 2 ep’s en nog veel meer. Bovendien is de jonge zanger, gitarist en toetsenist niet te beroerd om een flinke partij te jammen en er een dikke funk en soulparty van te brouwen. Precies wat er in Landgraaf gebeurde. Shows mogen wat hem betreft op zijn minst 2 uur duren, en van ons mag dat ook!

Jett Rebel is het alter ego van Jelte Tuinstra, die eerder al deel uit maakte van diverse bands als Valerius en The Souldiers. In het voorjaar van 2013 bracht hij met zijn soloproject de EP Venus uit, waarop hij niet alleen de vocalen voor zijn rekening nam, maar ook het inspelen van alle instrumenten. Afgelopen november kwam hij met een vervolg EP genaamd ‘Mars’, met onder andere het nummer ‘Tonight’.

Jett Rebel
Vrijdag 19 december `14
Effenaar, Eindhoven
Aanvang: 20:15 uur
Zaal open: 19:30 uur
Start voorverkoop: vanaf zaterdag 14 juni `14

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek