Jett Rebel naar de Maassilo

Ticketmaster

Rotterdam maassiloJett Rebel is nu al een van de grootste entertainers die we in tijden hebben gezien: de clubs en festivals momenteel doorkruisend als een op hol geslagen komeet, elk podium achterlatend in een smeulende, met glitters doorspekte walm. Jelte Tuinstra, beter bekend als Jett Rebel, is wat je noemt een echte muziekomnivoor: funk, glamrock, eighties pop, soul, rock’n roll, disco….you name it, hij absorbeert het als een spons. Na een uitverkochte Rotown-show vorige maand mag hij op vrijdag 28 november de Maassilo veroveren met zijn doldwaze, verbluffende muziekcarrousel.

Vrijdag 28 november
Jett Rebel
Locatie: Maassilo (Maashaven Zuidzijde 1-2, Rotterdam)
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 20.00 uur
De voorverkoop is direct gestart via www.rotown.nl

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek