Moss naar de Graansilo

Ticketmaster

Rotterdam maassiloHet Amsterdamse Moss heeft zich na drie albums ontwikkeld tot een van de beste bands die de lage landen rijk is. Het vertrek van bassist Jasper Verhulst (die zich voegde bij Jacco Gardners band) was echter een van de vele voorvallen in een zwaar 2013. Moss keert in 2014 gelukkig met verve terug met het bezwerende We Both Know The Rest Is Noise. Eerder dit jaar liet Moss op Motel Mozaïque zien een betere liveband te zijn dan ooit tevoren. Op vrijdag 31 oktober mag de band aantreden in de Rotterdamse Maassilo, want Rotown is inmiddels toch écht te klein. Alamo Race Track zal deze avond het voorprogramma verzorgen. Na de succesvolle theatervoorstelling How Long is Now van Conny Janssen Danst en de internationaal gevierde voorstelling Lebensraum van Jakop Ahlbom is de band nu klaar voor de clubs en festivals.

vrijdag 31 oktober 2014
Moss
Support: Alamo Race Track
Locatie: Maassilo, Rotterdam
doors open 20:00
starts 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek