Paolo Conte op 27 februari naar Carré

Ticketmaster

carreVolgend jaar komt Paolo Conte voor een concert naar Nederland. Op vrijdag 27 februari 2015 staat de Italiaanse zanger/pianist in Carré in Amsterdam. Paolo Contes muziekcarrière begint in de jaren zestig met het schrijven van liedjes voor andere Italiaanse zangers. Pas in 1974 brengt Paolo Conte zijn gelijknamige debuutalbum uit. Zijn doorbraak komt echter in 1987 met het album ‘Aquaplano’ waarop de hits ‘Gli Impermeabili’ en ‘Max’ staan. Dit laatste nummer werd een van zijn grootste hits en schreef hij voor een pas overleden vriend.

Hij is een van de meest eigenzinnige, charismatische en succesvolle Italiaanse zangers van de afgelopen vier decennia. Met zijn unieke stijl en stemgeluid heeft Paolo Conte inmiddels meer dan 25 albums uitgebracht. Zijn laatste studioalbum ‘Nelson’ dateert alweer uit 2010. Naast de aankondiging van zijn nieuwe tour wordt er binnenkort ook een nieuw album verwacht.

PAOLO CONTE
27 februari 2015
Koninklijk Theater Carré – Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
De voorverkoop begint vrijdag 13 juni om 10.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek