The Boxer Rebellion naar De Oosterpoor​t

Ticketmaster

OosterpoortThe Boxer Rebellion verkocht vorig jaar moeiteloos de Kleine Zaal uit en komt terug naar Groningen voor een concert in de Grote Zaal. Vorig jaar bracht de Britse indieband in eigen beheer het vierde studioalbum ‘Promises’ uit.

Opgericht in 2001, zorgde het album ‘The Cold Still’ uit 2011 voor naamsbekendheid bij het grote publiek. Het TV debuut bij David Letterman droeg hier in hoge mate aan bij. Het Londense kwartet koos met het huidige album bewust voor een stap richting hi-fi en een ‘grootser’ geluid, weg van de meer analoge en donkere soundscapes. De muziek doet bij vlagen denken aan Thom Yorke van Radiohead, maar ook aan frisse bands als The Veils en Broken Records.

Maandag 17 november, 20.00 uur
De Oosterpoort, Grote Zaal
Kaartverkoop start woensdag 11 juni

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek