Ezra Furman & The Boyfriends naar Rotown

Ticketmaster

rotownNa het opheffen van zijn achtergrondband The Harpoons lijkt de tijd rijp voor het grote publiek om kennis te maken met Ezra Furmans doldwaze, aanstekelijke garagerock. De kleine charismatische Amerikaan, tegenwoordig woonachtig in Oakland, kiest een traditionelere aanpak ten opzichte van collega’s Ty Segall en Mikal Cronin. Zijn vorige album Day Of The Dog zit vol ambachtelijke liedjes, puttend uit de rhythm & blues, British Invasion en folk en opgesierd door saxofoon en harmonica. Furman zelf is een excentriek podiumbeestje, hij straalt zowel de vervreemde swagger van Jonathan Richman als de bevlogen punk-energie van Iggy & The Stooges uit. Met een nieuw album op komst zal hij ongetwijfeld wat nieuwe kneiters ten gehore brengen. Vanavond wordt hij ondersteund door zijn kersverse band, The Boyfriends. Laat er geen misverstand over zijn, Ezra Furman is zonder twijfel een blijvertje.

woensdag 10 september 2014
doors open 20:00
starts 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek