Marco Borsato weer naar 013

Ticketmaster

013De Duizend Spiegels Tour van Marco Borsato wordt vanwege het grote succes verlengd! De tournee begon 11 april in Tivoli en brengt Marco naar alle twaalf provinciën, Curaçao en België en zou op 6 juni eindigen in de Ziggo Dome. Niet alleen het publiek maar ook Marco heeft de smaak helemaal te pakken en daarom komt Marco 3 oktober voor de tweede keer dit jaar naar 013.

Marco Borsato: “Ik wil mensen raken, aanraken, daar waar ze het voelen. Als je je publiek recht in de ogen kunt kijken kan het misschien confronterend zijn, zowel voor hen als voor mij. Maar ze willen wel geraakt worden, net zoals ik dat wil. Daarom probeer ik de afstand tussen mij en mijn publiek zo klein mogelijk maken.”

De voorverkoop start op dinsdag 10 juni om 10:00 uur ’s ochtends.

Zaal open: 18:30u
Aanvang: 20:00u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek