Michael Schenker’s Temple of Rock naar de Boerderij

Ticketmaster

BoerderijMichael Schenker is één van de meest gerespecteerde rockgitaristen in de wereld. Hij wordt vaak in één adem genoemd met gitaar-grootheden als Steve Vai, Eddie van Halen en Stevie Ray Vaughan. In 1972 maakt Michael zijn debuut bij The Scorpions, waar ook zijn oudere broer Rudolf Schenker deel van uitmaakt. Enkele jaren later maakt hij de overstap naar UFO. Eind jaren ’70 richt hij de Michael Schenker Group op en dat is het begin van zijn succesvolle solocarrière.

In 2013 bracht Schenker zijn nieuwe album “Bridge The Gap” uit. Deze nieuwe plaat bevat heerlijke melodische rock ’n roll. Tijdens deze show speelt Michael Schenker een selectie van zijn eigen werk, maar ook nummers uit zijn periode bij The Scorpions en UFO. Michael Schenker wordt bijgestaan door ex-Scorpions drummer Herman Rarebell, bassist Francis Buchholz, zanger Doogie White (ex-Rainbow) en Wayne Findlay (guitar, keyboards).

Datum: vrijdag 31 okt 2014
Zaal: Jupiler Zaal
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek