New Wave & Punk Pionier Lene Lovich Band naar de Boerderij

Ticketmaster

BoerderijDe Amerikaanse zangeres Lene Lovich groeide eind jaren ’70 uit tot een icoon in de Punk en New Wave scene. Ze scoorde grote hits met ‘Lucky Number’, “Say when’ en ‘Bird Song’. Haar debuutalbum “Stateless” wordt gezien als een new-wave klassieker. Deze plaat werd gevolgd door de albums “Flex” (1980), “New toy” (1981), “No man’s land” (1982) en “March” (1990).

In 1979 speelde Lene Lovich mee in de film “Cha cha” van Herman Brood. Met Nina Hagen maakte ze in 1986 de protestsong “Don’t Kill the Animals”, tegen het gebruik van proefdieren. Na een lange radiostilte brengt Lene Lovich in 2005 een nieuw album uit. De inmiddels 65-jarige excentrieke zangeres denkt nog lang niet aan haar pensioen en toert nog steeds met haar band de wereld over. Een unieke kans om deze new-wave pionier te aanschouwen!

Datum: vrijdag 26 sep 2014
Zaal: Jupiler Zaal
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek