Only Seven Left naar het Patronaat

Ticketmaster

Patronaat-HaarlemHet is alweer even geleden dat Only Seven Left in Patronaat stond, maar 28 november 2014 zullen ze je trommelvliezen weer goed in beweging zetten!

Na in 2007 hun eerste EP ‘Forever Is A Lie’ uitgebracht te hebben volgden twee albums. Inmiddels is de band druk bezig met nieuw werk en hebben ze veel shows gedaan in het buitenland. Dat betekent een bonk ervaring voor de heren en veel nieuw materiaal voor de komende ‘Face To Face’ tour die in november en december zal plaatsvinden door een aantal poppodia in Nederland, waaronder Patronaat! Voor degenen die nog niet zo bekend zijn met de muziek van de band, de muziek van Only Seven Left is het beste te omschrijven als dansbare, melodieuze rock.

VR. 28 NOVEMBER 2014
PATRONAAT HAARLEM
DEUR OPEN 19.30 U
AANVANG 20.00 U

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek