Only Seven Left ook naar het Paard van Troje

Ticketmaster

paard van trojeOnly Seven Left is terug! Na vele optredens en studio-sessies in 2012, neemt de band in 2013 gas terug. De leden gaan aan de slag met individuele projecten en Only Seven Left gaat in slaapstand. De winterslaap is echter over: de band is weer begonnen met schrijven en de nieuwe liedjes moeten gehoord worden. En waar kan dat nu beter dan op het podium van Paard van Troje?

Van De Dijk tot Tokio Hotel
De afgelopen jaren ging het deze jonge Hilversumse pianorockband voor de wind. Zo speelde de band al in Ahoy met Tokio Hotel en in Paradiso als voorprogramma van De Dijk. Tevens hadden ze een uitverkochte tour met Destine, een eigen uitverkochte albumtour en speelden ze in De Wereld Draait Door. Na het vertrek van de oorspronkelijke zanger, vond de band in een landelijke zoektocht een nieuwe frontman: Bjørgen van Essen. Een schot in de roos: Bjørgen werd door de fans met open armen ontvangen.

Nieuwe liedjes
Dit najaar gaat Only Seven Left de podia weer op. Dit is immers wat de band het liefste doet: spelen, spelen en nog eens spelen. Verwacht: heel veel nieuwe liedjes die de komende tijd ongetwijfeld ook op internet te beluisteren zullen zijn.

VR. 19 DECEMBER
ONLY SEVEN LEFT
LOCATIE: HET PAARD VAN TROJE, KLEINE ZAAL
ZAAL OPEN 19:30U
AANVANG 20:00U
VVK: 20 JUNI

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek