Only Seven Left weer naar 013

Ticketmaster

013 tilburgOnly Seven Left komt weer naar 013. De groep begon ooit in een grijs verleden als een poppunk band maar is door de jaren heen doorgegroeid tot een onweerstaanbare dansbare popmachine. Dat liegen we niet: luister maar eens naar nieuwe nummers ‘Tonight’ en ‘Hey You’. Die zijn na één luisterbeurt niet meer uit je hoofd te branden, hoor.

Daarnaast heeft Only Seven Left zich de laatste jaren bewezen als een band die continu nieuwe dingen probeert. Enkele maanden geleden besloot de band uit de studio-touren-studio-touren-cyclus te stappen. Het idee? Elke week een nieuw nummer maken en uitbrengen via YouTube. En zo geschiedde. 22 November zul je enkele van deze nummers ook in 013 horen, maar ook de oudere hits zullen niet ontbreken!

Datum: za 22 nov ’14
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:00u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek