Oscar and The Wolf in september in Rotown

Ticketmaster

rotownHet Belgische Oscar and The Wolf zette zichzelf op de kaart met twee EP’s vol gloedvolle indiepopliedjes. De band rondom voormalig tieneridool Max Colombie pakt het bij de eerst full-length Entity echter anders aan: sfeervolle, subtiel geornamenteerde r&b-synth pop, een sound die sinds de doorbraak van The xx en James Blake enorm in trek is. Colombie raakte naar eigen zeggen geïnspireerd door de nacht, sprookjes en gevierd componist Wim De Craene. Het resultaat: een zwoele, sexy popplaat vol schimmige soundscapes. In België verkoopt Oscar and The Wolf steevast alle clubs uit. Het zou ons geenszins verbazen als Nederland op den duur ook ten prooi valt. Rotown is vanavond alvast in de ban van de wolf!

zaterdag 27 september 2014
doors open 21:00
starts 21:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek