Oscar & The Wolf naar het Patronaat

Ticketmaster

Patronaat-HaarlemHet gaat goed met de dream/indie-popband Oscar & The Wolf en 2014 zou zo maar eens hun jaar kunnen worden! In april kwam het debuutalbum ‘Entity’ uit met het nummer Princess en na hun optredens op Pukkelpop en Eurosonic in 2013 is dit jaar Lowlands aan de beurt!

Het verhaal van Oscar & The Wolf begon in 2011 met de eerste EP ‘Imagine Mountains’ en met het nummer Pastures genereerde de band al flink wat airplay. De eerste succesvolle Europese tour was een feit en afgelopen zomer brachten ze de 2e EP ‘Summer Skin’ uit, geproduceerd door Robin Proper-Sheppard (Sophia, The God Machine) en opgenomen in een kerk in België.

Op 18 september staat de band in het Patronaat in Haarlem. Aanvang van de show is 20.30 uur, de zaal gaat open om 20.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek