The Gaslight Anthem naar de Heineken Music Hall

Ticketmaster

Heineken Music HallOp zaterdag 15 november komen New Jersey rockers The Gaslight Anthem voor een concert naar de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Als een liefdesbaby van Bruce Springsteen en The Clash, zo klinkt The Gaslight Anthem. Rauwe, melodieuze rock & roll met een punk-attitude die sinds het debuut Sink Or Swing de hele wereld heeft veroverd. Met de trits The ’59 Sound (2008), American Slang (2010) en Handwritten (2012) groeide The Gaslight Anthem uit van melodieuze punkband tot stadionrockers met het hart op de juist plaats. De afgelopen jaren stonden de Amerikanen o.a. op Glastonbury, Pinkpop en Coachella en vorig jaar speelden ze zelfs in Wembley Stadium.

Op 15 augustus brengen frontman Brian Fallon & co hun vijfde album Get Hurt uit. Op dit album, opgenomen in de legendarische Blackbird Studio in Nashville, breiden ze hun eigen bekende geluid uit met invloeden uit de folk en Americana. ‘It is an album that is heavier, and yet at the same time more intimate, than anything they have produced to date’, aldus de band in een eerste officiële reactie.

Tijdens de show in de HMH kun je dus veel nieuwe songs verwachten, maar natuurlijk worden publieksfavorieten als 45, Old White Lincoln en The ’59 Sound niet vergeten.
Als support nemen ze Bayside en Deer Tick mee.

Voorverkoop start 20 juni 2014 – 10:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek