The Sore Losers naar Merleyn

Ticketmaster

merleynThe Sore Losers zijn een Belgische rockband die werd opgericht in 2009. Ze hebben sinds die tijd een grote schare fans opgebouwd in eigen land: zo werden ze tweede in Humo’s Rock Rally (achter School is Cool), brachten ze een selftitled debuut uit dat unaniem goed werd ontvangen en stonden ze al tot twee wee keer op Pukkelpop.

Nu is het tijd voor de volgende stap. Het tweede album “Roslyn” kwam begin dit jaar uit bij Excelsior Recordings en staat vol ongekend sterke songs die scheuren, pompen, ontroeren en doen heupwiegen. De Losers wisselen onvervalste rock & roll af met bluesrock die zo smerig is dat je het niet in je garage wilt en poppy melodiën waarbij stilstaan geen optie is. In de wandelgangen word de band al vergeleken met de White Stripes en The Black Keys maar met een lekkere eigen smoel.

Datum: 11 oktober
Open:21:00
Start:22:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek