Typhoon naar Doornroosje

Ticketmaster

doornroosjeZeven jaar na zijn debuut ‘Tussen Licht en Lucht’ komt Typhoon met zijn tweede album ‘Lobi Da Basi’. In het Nederlands betekent dit ‘Liefde is de Baas’. Typhoon, het alter ego van de 29-jarige Glenn de Randamie, gaat niet over één nacht ijs als het om zijn muziek gaat. ”Als je wilt groeien als artiest, dan moet je ook groeien als persoon”. Zijn nieuwe album is het resultaat van die persoonlijke en muzikale zoektocht die hem leidde naar Suriname, Brazilië, New Orléans en Zuid Afrika. Daarnaast liet hij zich ook inspireren door de Nederlandse grootheid Ramses Shaffy.

Het is een kleurrijk en muzikaal album geworden met openhartige en eerlijke teksten. Typhoon staat voor echtheid en laat zijn stem gelden over een eigenwijze sound van hiphop, jazz en blues; geproduceerd door Dries Bijlsma en A.R.T.. De bijdrage van Typhoon’s live band en vrienden als Benjamin Herman, Andre Manuel, Sticks, Rico, Blaxtar, Pete Philly, Qeaux Qeaux Jones en Jan Wessels maken van ‘Lobi Da Basi’ een warme ontmoeting voor een breed publiek.

Datum: 08 november
Open: 20:00
Start: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek