Vandenberg’s Moonkings naar het Paard van Troje

Ticketmaster

paard van trojeVelen dachten dat hij de muziek vaarwel had gezegd. Dat hij zijn gitaar aan de wilgen had gehangen. Dat hij definitief zijn hart verpand had aan de schilderkunst. Maar het bloed kruipt. Want de van origine Haagse Adje Vandenberg, gitarist, componist, muziekproducent, muziekuitgever en kunstschilder, is terug met een nieuwe band: Vandenberg’s MoonKings.

Brug tussen rock van toen en nu
Het kwartet debuteert in februari 2014 met een keihard rockend album, dat wereldwijd uitgebracht wordt door Mascot Records. Adje is blij met zijn terugkeer aan het internationale muziekfront. ‘De laatste plaat die ik maakte was met Whitesnake in 1998. Ik wilde met dit album niet automatisch de wellicht voor de hand liggende classic rock hoek induiken, maar een brug slaan tussen de lekkerste rock van de jaren ’70 tot en met nu en heb het gevoel dat dit goed is gelukt.’

Tropentoer over de hele wereld
Adje Vandenberg produceerde het album zelf en zorgde ervoor dat de muziek boordevol dynamiek opgenomen werd. Naar eigen zeggen is het zijn beste album ooit geworden. Een tour mocht dan ook niet uitblijven: in 2015 toert Adje door Nederland, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk en Spanje. Die zomer volgen de festivals en maakt de band ook de oversteek naar Amerika en Japan. ‘Het is voor mij een lange periode van onthouding geweest, dus ik heb nu weer ongelofelijk veel zin om me in het avontuur te storten.’

VR. 30 JANUARI
VANDENBERG’S MOONKINGS
LOCATIE: Het Paard Van Troje, Grote zaal
ZAAL OPEN 19:30U
AANVANG 20:00U
VVK: 20 JUNI

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek