We All Love 80s & 90’s in de Lelystadse Underground

Ticketmaster

undergroundIedereen in Lelystad is inmiddels al bekend met We All Love 80s & 90’s! En omdat je natuurlijk altijd moet blijven vernieuwen voegen we iets nieuws toe aan dit populaire feestje. Here comes the 00’s! Op zaterdag 4 oktober komen de DJ’s terug naar Lelystad om jullie te trakteren op alle danceable hits uit de charts van de jaren 80 en 90, maar deze keer nemen ze ook de leukste hits mee uit de jaren nul. Dus eigenlijk blijft alles hetzelfde, maar ook weer niet helemaal. Kom langs en maak het mee!

Kaarten voor We All Love 80s, 90’s en 00’s zijn te koop bij FlevoMeer Bibliotheek Lelystad en via onze site. Voor dit concert is het mogelijk te reserveren voor een speciaal muziekmenu in Restaurant Applaus. We All Love 80s, 90’s en 00’s begint zaterdag 4 oktober om 22.00 uur en gaat door tot 3.00 uur. We All Love 80s, 90’s en 00’s is alleen toegankelijk voor bezoekers van 18 jaar en ouder.

ZAAL OPEN 22:00 UUR
AANVANG 22:00 UUR

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek