X-Qlusive Legends op 4 oktober in de Heineken Music Hall

Ticketmaster

Heineken Music HallDit najaar is het tijd voor de 25e editie van X-Qlusive! Sinds de eerste editie in 2002 is de Heineken Music Hall de thuisbasis van dit feest. Door de jaren heen zijn verschillende thema’s de revue gepasseerd. Zo begonnen we met Italy en was het daarna de eer aan Dana om de eerste “X-Qlusive solo” te doen. Ook zijn er meerdere keren op Hollandse wijze de bloemetjes buiten gezet.

De kaartverkoop voor X-Qlisive Legends op 4 oktober start zaterdag 21 juni om 13:00 via www.q-dance.nl

De exacte invulling van deze X-Qlusive blijft nog even geheim, maar je kunt erop rekenen dat het een legendarische avond gaat worden. Muzikaal gezien staat X-Qlusive al jaren voor het beste dat hardstyle te bieden heeft. Hier komt tijdens dit jubileum nog een schepje boven op… Zorg dat je erbij bent.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek