Dotan naar Metropool

Ticketmaster

metropool7 Layers: Zo heet het nieuwe album van Dotan. Maar dat album komt natuurlijk niet uit de lucht vallen.De muzikale carrière van Dotan begon met een vliegende start in 2011. Door het sturen van een brutale email met zelfgeschreven liedjes richting de producers Sacha Skarbek en Martin Terefe (James Morrison, Paul McCartney, Jason Mraz, Adele) belandde hij in de studio in Londen. Giel Beelen tipte hem als de belofte van 2011 in De Wereld Draait Door en de singles van zijn debuutalbum ‘Dream Parade’ waren veelvuldig te horen op de de radio. Dotan deed voorprogramma’s van o.a. Gavin DeGraw en Sinead O’Connor en tourde langs de grote clubs van Nederland met zijn band.

Nieuwe plaat en een waar ‘do it yourself’ product! De liedjes ontstonden gaandeweg de huiskamerconcerten die Dotan door heel Nederland gaf. Daarna begon het grote schrappen want in totaal waren er meer dan 50 liedjes. Daarvan zijn er een aantal op de plaat terecht gekomen die Dotan trouwens ook nog eens zelf produceerde. Getuige eerste single ‘Fall’ van de plaat,die je hierboven hoort, is dat prima gelukt. En ook nieuwe single ‘Home’ is er eentje om in te lijsten.Wij zijn zo enthousiast dat we ook nog even de titeltrack eronder zetten. In maart waren we al getuige van een magische avond met Dotan en dat zal vanavond in onze grote zaal niet anders zijn!

zaterdag 13 december 2014
Locatie: Metropool, Hengelo,
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:00
Voorverkoop: gestart

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek