Exclusieve NL show van The Dictators NYC in Rotown

Ticketmaster

rotownThe Dictators uit NYC komen voor de eerste keer in hun carrière naar Nederland en we hebben ze weten te strikken voor een exclusieve NL show in Rotown op woensdag 23 juli. De band wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke punkrock bands uit de jaren zeventig en verdient als een van de grondleggers van de Amerikaanse punk sound een plek in het rijtje MC5, The Stooges, New York Dolls en Ramones. De voorverkoop is gestart.

Onder leiding van Handsome Dick Manitoba, Andy Shernoff en Ross ”The Boss” Friedman bracht de band klassieke albums als Bloodbrothers en D.F.F.D uit met daarop anthems als Stay With Me, Who Will Save Rock N’ Roll en Baby Let’s Twist. Tevens is de band opgenomen in de punksectie van het Rock and Roll Hall of Fame-museum in Cleveland, Amerika.

Het optreden in Rotown is een unieke kans om de band live te kunnen zien, dus twijfel vooral niet te lang. Een must see voor iedereen met een zwak voor punkrock en rock ‘n’ roll. Accelerators, Rotterdams punktrots, zal het voorprogramma verzorgen.

Woensdag 23 juli
The Dictators NYC
Support: Accelerators
Locatie: Rotown (Nieuwe Binnenweg 19)
Aanvang: 21.30 uur
Zaal open: 21.00 uur
De voorverkoop is van start gegaan

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek