Jolie Holland naar de Spieghel in Groningen

Ticketmaster

De in Texas geboren zangeres en gitariste Jolie Holland brengt haar publiek een mix van Americana, country en rock die ze met haar unieke, duistere sound een nieuwe kant op stuurt. Haar nieuwe album ‘Wine Dark Sea’ is hier een klinkend bewijs van. Dit album, dat onlangs uitkwam, wordt door de recensenten zeer positief beoordeeld. Zo schreef NPR: “Holland is that rare performer whose reach extends in many directions and dimensions without sacrificing her distinct core identity. Across eras and genres, tempos and tendencies, she sounds exactly like Jolie Holland and no one else.”

Donderdag 2 oktober
Aanvang 20.30 uur
De Spieghel, Peperstraat 11 Groningen
Kaartverkoop via de-oosterpoort.nl

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek