Legendarische funkband Incognito naar de Effenaar

Ticketmaster

EffenaarDe soepele soul-funk van de Engelse band Incognito gaat alweer ruim dertig jaar mee en vertoont – getuige het nieuwe album Amplified Soul (2014) – nog lang geen slijtage. Het idee van de band komt van frontman/gitarist/producerJean-Paul ‘Bluey’ Maunick. Incognito moest een jazz-funk-soulformatie zijn met steeds wisselende topmuzikanten en verschillende zangers.

Al in 1981 kwam het debuutalbum uit, maar het grote succes kwam een decennium later met de single ‘Always There’. Hierna bleven de hits zich opstapelen. Verwacht een grote hoop van deze knallers en je voetjes van de vloer, want Incognito is anno 2014 in bloedvorm.

Locatie: Effenaar, Grote zaal
Datum: Donderdag 04 september `14
Aanvang: 20:15 uur
Zaal open: 19:30 uur
Start voorverkoop: Woensdag 25 jun `14

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek