Mr Polska naar Metropool

Ticketmaster

metropoolAls je je eerste album ‘Waardevolle Gezelligheid’ doopt dan kun je op je klompen aanvoelen dat het aan is bij de optredens van dit boegbeeld van Nouveau Riche. Waar Polska komt vloeit de wodka en gaan de handen in de lucht. Hard, rauw en energiek! Er komt een opvolger van Waardevolle Gezelligheid en dat moet gevierd worden natuurlijk, dus duikt Polska de clubs in dit najaar. Nieuwe single ‘De Libi’ belooft veel goeds! De samenwerking met topproducer Boaz van de Beats wordt ook op het tweede album voortgezet. Samen maakten ze onder meer deze banger die ook vanavond langs gaat komen. Grime liefhebbers komen deze avond trouwens ook aan hun trekken!

zaterdag 11 oktober 2014
Locatie: Metropool, Jupiler Stage
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek