Ringo Deathstarr naar het Stroomhuis in Eindhoven

Ticketmaster

Als je dan vergeleken moet worden met een shoegazeband, dan maar meteen ook met de grootmeesters van het genre zelf: My Bloody Valentine. En als die vergelijking er dan ligt, dan moet de kwaliteit ook uitmuntend zijn. Nou: dat is ‘ie!

Ringo Deathstarr debuteerde in 2011 met het door distortions opgetrokken Colour Trip. De geluidsmuren waaroverheen de dromerige zang van Alex Gehring trok meteen de aandacht van diverse festivals. De band uit Austin speelde al op London Calling en le Guess Who. Dit jaar komt de nieuwe plaat uit van het drietal, en Noisey heeft het al over de soundtrack van de dromen van goden.

Deze show is de eerste in een reeks shows op een nieuwe locatie: Het Stroomhuis, op Strijp S in Eindhoven

Locatie: Stroomhuis, Strijp S, Eindhoven
Datum: Zaterdag 06 september `14
Aanvang: 21:00 uur
Zaal open: 20:30 uur
Start voorverkoop: Za 28 jun `14

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek