Scott Henderson Trio naar de Boerderij

Ticketmaster

BoerderijGitarist Scott Henderson maakt begin jaren ’80 naam als medeoprichter van de progressieve fusion formatie Tribal Tech. Henderson toerde met toonaangevende artiesten als Weather Report’s Joe Zawinul, Jean-Luc Ponty, Dennis Chambers en Jeff Berlin. Ook was hij de originele gitarist van Chick Corea’s Elektric Band. Voor dit concert komt hij met zijn eigen trio, bestaande uit bassist Travis Carlton, de zoon van gitarist Larry Carlton, en drummer Alan Hertz, naar de Boerderij!

Scott Henderson weet blues, rock, funk en jazz op een bijzondere manier te combineren. Drummer Alan Hertz werkte onder meer samen met Terry Haggerty, Ike Willis, Henry Kaiser, Michael Manring, Trey Anastasio en Les Claypool. Op dit moment maakt Alan ook deel uit van de Garaj Mahal group.Muziek is Travis Carlton met de paplepel ingegeven. De zoon van jazz gitarist Larry Carlton is een begaafde bassist. Travis maakt onder meer deel uit van de band van zijn vader. In een korte tijd heeft hij met veel gerenommeerde muzikanten samengewerkt, waaronder Robben Ford, Michael Landau, Sara Barellies, Kirk Fletcher en Chris Cain.

Datum: donderdag 23 apr 2015
Zaal: De Boerderij, Jupiler Zaal
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek