Tarrus Riley naar De Oosterpoort

Ticketmaster

Groningen-OosterpoortReggaezanger Tarrus Riley werd geboren in New York maar groeide op in het mekka van de reggae: Jamaica. Als zoon van reggaeveteraan Jimmy Riley brengt Tarrus een moderne versie van de rootsreggae, met grote maatschappelijke betrokkenheid. Hij maakte zijn debuut in 2004 met het album ‘Challenges’ en de grote doorbraak volgde met het album ‘Parables’. Hierop staat ook zijn grootste hit ‘She’s Royal’, dat de eerste plaats van de hitlijsten bereikte in Jamaica.

Met zijn nieuwe plaat ‘Love Situation’, die dit jaar verscheen, brengt Riley een ode aan het rocksteady genre, de moeder van de reggae. “One of the most popular songs, ‘She’s Royal’, is a rocksteady song”, aldus Riley over zijn grootste hit. Dit album staat net als zijn voorgangers in het teken van hoop en optimisme en dat gevoel deelt Tarrus Riley tijdens zijn shows met het publiek.

Woensdag 15 oktober, 20.30 uur
De Oosterpoort, Kleine Zaal
Kaartverkoop startte zaterdag 21 juni

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek