Tributes to Metallica, Motorhead en AC/DC in de Metropool

Ticketmaster

metropoolMetallica, Motorhead en AC/DC: stuk voor stuk droomacts bij de Metropool in Hengelo. We staan hier gewoon met beide benen op de grond en beseffen ons dat het in deze drie gevallen bij dromen zal blijven want alle acts zijn net een maatje te groot voor de Metropool (ze hebben niet eens genoeg parkeerruimte voor de tourtrailers van deze mega acts). Dat neemt niet weg dat we wel degelijk een avond willen genieten van de muziek van Metallica, Motorhead en AC/DC!
Daarom halen we vanavond drie piekfijne tribute acts naar de grote zaal die het repertoire tot in de puntjes onder de knie hebben.

Alle bands in volle glorie zien vlammen kan op 31 oktober tijdens Legends Of Rock! Als dat geen heavy avondje wordt….

vrijdag 31 oktober 2014
Locatie: Metropool
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek